Het tijdstip wordt later bepaald
Ettelbrück (nadere info volgt)
Lee Trail in Luxemburgse Ardennen
Trail van Ettelbrück naar Kautenbach. De wandelroute in cijfers: • 2000 m hoogteverschil • > 60% van het traject onverharde paden • < 20% van het traject verharde wegen • 16 natuurgebieden op of langs de route • 32 prachtige uitzichten • 1 stad en 10 dorpjes We lopen maximaal 20 km per dag.
Delen
Voorjaar 2021
Schoorl
Mindfull wandelweekend aan zee in Schoorl
Beleef een inspirerend weekend in de duin- en bosrijke omgeving van Schoorl en Bergen met ruimte voor natuur, reflectie en wandelen (4 deelnemers). Interesse om mee te gaan? Stuur ons een bericht en dan plannen we een datum!
Delen
Eerste helft 2021
Bilbao
6 dagen te voet over de Camino del Norte
Loop mee langs de prachtige kust van Bilbao naar Santander (5-8 deelnemers)
Delen
Het tijdstip wordt later bepaald
Maastricht Central Station
5 dagen Krijtlandpad Zuid-Limburg
Buitenlandse wandelervaring langs de Maas en de Geul met typisch Limburgse heuvels. Geniet van het bourgondische leven in Zuid-Limburgse sfeervolle plaatsjes als Gulpen, Valkenburg, Maastricht en Eijsden. Interesse om mee te gaan? Stuur ons een bericht en dan plannen we een datum!
Delen
Het tijdstip wordt later bepaald
Centraal Station Rotterdam
Groene stadswandeling Rotterdam
Een verrassend groene en originele stadstour waarin we een combinatie maken van nieuwe architectuur en onbekende groene plekken in de stad Rotterdam. Interesse om mee te gaan? Stuur ons een bericht en dan plannen we een datum!
Delen