top of page

Mindful Wandelweekend aan zee: Schoorl

Zwaarte: 

Comfort:

Beleef een inspirerend, volledig verzorgd en mindful wandelweekend in eigen land en loop mee in het unieke bos- en duingebied van Schoorl en Bergen (4 deelnemers).

 

 

 

We verblijven in een mooi vakantiehuis op 5 minuten lopen van het bos.  Het weekend staat in het teken van rust, nieuwe inspiratie en wandelen. In het programma zitten o.a. inspiratieopdrachten, stilte wandelingen om met volle aandacht aanwezig te zijn in de natuur en om te ervaren wat stilte voor jou kan betekenen. Ruimte om even niks te moeten, met een goed glas wijn een gesprek te voeren of te ontspannen met een boek kan uiteraard ook. Er is tijd voor reflectie onderling en als coach staan wij het gehele weekend natuurlijk voor je klaar. Een ongedwongen sfeer staat centraal, mede door de kleine groep (max 4 deelnemers). Alle maaltijden zijn gezond en goed verzorgd om maximaal op te laden na de wandelingen. 

Wij regelen (en is inbegrepen in de prijs):

  • Volledig verzorgd weekend met 1 of 2 enthousiaste en ervaren coaches (incl ehbo certificaat, systemisch coach)

  • 2 overnachtingen in een modern vakantiehuis in Schoorl op loopafstand van het bos. Je slaapt met 2 personen op een kamer (losse bedden en indien mogelijk met iemand van eigen geslacht)

  • Een paklijst met benodigdheden en tips

  • Afwisselende wandelroutes op maat

  • Indien met trein naar locatie wordt gereisd (pick-up op Alkmaar CS)

  • Volpension: luxe (biologische) producten 

 

Jij regelt zelf (en is niet inbegrepen in de prijs):

  • Vervoer naar de locatie in Schoorl (bij treinreis is pick-up in Alkmaar mogelijk)

  • Wandelspullen (zie paklijst). Het allerbelangrijkste zijn goede wandelschoenen (trailrunners zijn ook prima).

 

Prijs:

€ 375,- 

Dit aanbod valt onder de garantie van STO Garant. U kunt de voorwaarden van deze garantieregeling vinden op de website van STO Garant (www.sto-garant.nl/downloads).

wandelen_schoorlse_duinen_wandelweekend_
bottom of page