top of page

Mindful Wandelweekend aan zee: Schoorl

Zwaarte: 

Comfort:

Beleef een inspirerend, volledig verzorgd wandelweekend in eigen land en loop mee in het unieke bos- en duingebied van Schoorl en Bergen (4 deelnemers). 

 

 

 

 

 

We verblijven het gehele weekend in een kleine groep in een mooi vakantiehuis op 5 minuten lopen van het bos. Alle maaltijden zijn zeer gezond en goed verzorgd om maximaal op te laden na de wandelingen. 

Het weekend staat in het teken van rust, nieuwe inspiratie en wandelen, waarbij we afwisselende routes zullen lopen. Een ongedwongen sfeer staat centraal. In het programma zitten stilte wandelingen en wandelmeditaties om met volle aandacht aanwezig te zijn in de natuur om te ervaren wat stilte voor jou kan betekenen. 

Ruimte om even niks te moeten of met een goed glas wijn een gesprek te voeren of te ontspannen zit naast gezamenlijke creatieve opdrachten ook in het weekend. Er is indien gewenst tijd voor reflectie onderling en als wandelcoach staan wij het gehele weekend natuurlijk voor je klaar. 

Wij regelen (en is inbegrepen in de prijs):

  • Volledig verzorgd weekend met twee enthousiaste en ervaren wandelcoaches

  • 2 overnachtingen in een modern vakantiehuis in Schoorl op loopafstand van het bos. Je slaapt met 2 personen op een kamer (losse bedden en indien mogelijk met iemand van eigen geslacht)

  • Een paklijst met benodigdheden en tips

  • De routes op maat

  • Indien met trein naar locatie wordt gereisd (pick-up op Alkmaar CS)

  • Volpension: luxe (biologische) producten 

 

Jij regelt zelf (en is niet inbegrepen in de prijs):

  • Vervoer naar de locatie in Schoorl (bij treinreis is pick-up in Alkmaar mogelijk)

  • Wandelspullen (zie paklijst). Het allerbelangrijkste zijn goede wandelschoenen (trailrunners zijn ook prima).

 

Prijs:

€ 325,- 

Dit aanbod valt onder de garantie van STO Garant. U kunt de voorwaarden van deze garantieregeling vinden op de website van STO Garant (www.sto-garant.nl/downloads).

wandelen_schoorlse_duinen_wandelweekend_
bottom of page