top of page

Wandelend naar het nieuwe jaar

Alweer een jaar voorbij. Voor mij (Tanja) betekende dit naast De Wandelaars een nieuwe baan bij RET. En 4 dagen werken. Dus iedere vrijdag aan de wandel... was het voornemen. De decembermaand nodigt altijd uit om terug te kijken, stil te staan en ook stiekem te dromen over nieuwe avonturen. Zo doen we dat ook bij De Wandelaars. Want ookal heb ik zeker niet iedere vrijdag gewandeld :), gewandeld is er zeker. Dat smaakt naar meer! Dus de wandelagenda moest worden gevuld voor 2022, lees hier wat we gaan doen.


Terugblik 2021

In juni genoten we met 5 deelnemers van het Krijtlandpad in Zuid-Limburg. Een treinreis bracht ons in Maastricht en vanaf daar zijn we een paar dagen ondergedompeld in de heuvellandschappen, vergezichten, heerlijk eten & drinken en mooie gesprekken. In september vlogen we naar Bilbao in Noord-Spanje om onze wandelreis die het jaar ervoor was geannuleerd nu te vervolgen langs de pelgrimsroute naar Santiago. Na een bezoek aan Guggenheim Museum liepen we van Bilbao met 6 deelnemers naar Santander. Wat een prachtige kustroute omringd door de Baskische cultuur en keuken!


Groene overdenking

Onze jaarlijkse vliegreis heeft ons ook aan het denken gezet. Er is nog zoveel moois te ontdekken in eigen en omringende landen waar we met de trein of carpoolend kunnen komen. Denk aan de Walk of Wisdom, Limesroute of (delen) van het Pieterpad in eigen land, maar ook in Luxemburg en de Ardennen hebben we ideeën. Schoorl blijft een prachtig gebied om te wandelen en we horen ook graag jullie wensen in de comments!


Agenda voor 2022

Voor komend jaar starten we in ieder geval met een 'winterwandelweekend' in februari in Schoorl en mei/juni zetten we de Krijtlandroute weer op de agenda. Voor het najaar plannen we ook weer een mindful wandelweekend en volgt de buitenlandreis. We gaan Luxemburg uitzoeken als nieuwe reis. Hou onze site in de gaten voor de data!


Voor nu wensen we iedereen een heerlijke tijd toe met familie en dierbaren rond de kerstboom. En veel moois voor 2022: bewaar wat fijn is, of het nu groot of klein is. Hou vast wat raakt en laat los wat niet gelukkig maakt!


Met wandelgroet, Tanja en Arnout359 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page