top of page

 

Wandelreis Noord-Spanje

Zwaarte: 

Comfort:

Een zesdaagse groepsreis van Bilbao naar Santander (5-8 deelnemers). Loop mee langs de prachtig groene en rotsachtige kust van de Golf van Biskaje over de noordelijke route van de 'Camino de Santiago' en ervaar wat een meerdaagse wandelreis je brengt.

 

 

 

Beleef een authentieke ervaring met persoonlijke coaching, de gezelligheid van een kleine groep en extra verdieping door creatieve reflectieopdrachten en stiltewandelingen. Samen maken we er een onvergetelijke reis van!

 

Wij regelen (en is inbegrepen in de prijs):

  • 1 of 2 enthousiaste ervaren coaches (incl EHBO certificaat)

  • Een wandeling met de groep in Nederland voor vertrek

  • Een paklijst met benodigdheden en tips om licht te reizen

  • Een route op maat met alle informatie

  • Een officieel pelgrimspaspoort/credencial

  • Vijf overnachtingen op onze favoriete plekken (schoon, basic, gericht op een prima nachtrust). We slapen met 2 of 3 personen op kamers, indien mogelijk met iemand van het eigen geslacht.

  • Gezamenlijk ontbijt, lunch, diner én snacks onderweg

  • Alle binnenlandse transport (o.a. boot, metro/bus)

Jij regelt zelf (en is niet inbegrepen in de prijs):

  • Vliegticket naar Bilbao

  • Wandelspullen (zie paklijst). Het allerbelangrijkst zijn goede en ingelopen wandelschoenen!

Prijs:

€ 850,- 

 

Het reisschema

Tijdens deze zesdaagse wandeltocht wandelen we langs de prachtig groene, ruige kust van Bilbao naar Santander. We verzamelen op de eerste wandeldag ‘s ochtends vroeg in Bilbao. Als iedereen er is gaan we op pad. Na vijf wandeldagen komen we aan in Santander. Op deze afwisselende tocht passeren we bosrijke gebieden, kustplaatsjes en het historische stadje Castro Urdiales. Om uiteindelijk Santander te bereiken wandelen we stukken over het strand, langs rotsige kustlijnen en op 2 etappes moeten we zelfs overvaren om onze wandeling te vervolgen! Onderweg pakken we voldoende rust en genieten we van de lokale Spaanse keuken. Uit ervaring weten we dat dit een prachtige route is, waarbij we nog niet in het drukkere gedeelte richting Santiago belanden. Vanuit Santander gaan we met de bus terug naar Bilbao (90 min). Uiteraard is er de mogelijkheid om op eigen gelegenheid door te lopen en langer te blijven. We lopen in een rustig tempo tot maximaal dertig kilometer per dag met genoeg rustmomenten. De route is voor zowel een beginnende als meer evaren wandelaar geschikt (het oefenen van het lopen met rugzak raden we aan). Uiteraard is er de mogelijkheid om op eigen gelegenheid door te lopen en langer te blijven. 

De reis gaat door bij minimaal 4 deelnemers.

Dit aanbod valt onder de garantie van STO Garant. U kunt de voorwaarden van deze garantieregeling vinden op de website van STO Garant (www.sto-garant.nl/downloads).

bottom of page