top of page
IMG-20210904-WA0024.jpg

Walk of Wisdom - regio Nijmegen

Loop mee langs diverse natuurgebieden over deze moderne pelgrimsroute in de prachtige regio Nijmegen.

 

 

Mindful wandelweekend aan zee in Schoorl

Beleef een inspirerend en volledig verzorgd wandelweekend in eigen land, geniet van de rust van een mooi vakantiehuis op loopafstand van het bos en wandel mee in de prachtige bos- en duinomgeving van Schoorl en Bergen (4 deelnemers).

 

schoorl_wandelweekend_schoorlse_duinen_h

 

Wandelreis

Zuid-Limburg

Buitenlandse wandelervaring langs de Maas en de Geul met typisch Limburgse heuvels. Geniet van het bourgondische leven in Zuid-Limburgse sfeervolle plaatsjes als Gulpen, Valkenburg, Maastricht en Eijsden. 

krijtlandpad_zuid-limburg-dewandelaars.j

 

 

Wandelreis Noord-Spanje

Loop mee met deze meerdaagse wandelreis van Bilbao naar Santander (5 - 8 deelnemers). In een ongedwongen sfeer wandelen we over het noordelijke deel van de 'camino de Santiago' langs de prachtige groene en rotsachtige kust van de Golf van Biskaje, genieten onderweg van de lokale Spaanse gastronomie en ervaren samen wat een meerdaagse wandelreis je brengt. 

 

 

Wandelreis Portugal

Loop mee met deze meerdaagse wandelreis van Porto naar het Spaanse grensstadje Tui over het Portugese deel van de 'camino de Santiago'. In een ongedwongen sfeer wandelen we  in 6 dagen langs prachtige wijnvelden, heuvels en kleine dorpjes en genieten onderweg van de lokale gastronomie.

 
 
Groene stadswandeling Rotterdam

Een verrassend groene en originele stadstour waarin we een combinatie maken van nieuwe architectuur en onbekende groene plekken in de stad Rotterdam. 


Wandelen en leiderschapsontwikkeling

Als systemisch coach zet Tanja zich in bij bedrijven met professionals die via andere wegen in beweging willen komen. Met resultaat voor bedrijfsdoelstellingen èn zelfzorg. Dat kunnen wij bieden door wandelen te combineren met een programma gericht op leiderschapsontwikkeling, change en individuele- en teamontwikkeling. Neem contact op voor maatwerk.

Foto 19-09-19 15 18 14.jpg
bottom of page