top of page

 

Wandelreis Noord-Spanje

Zwaarte: 

Comfort:

Een vijfdaagse wandelreis van San Sebastian naar Bilbao (5-8 deelnemers). Loop mee over de noordelijke route van de 'Camino de Santiago' langs de prachtig groene en rotsachtige kust van de Golf van Biskaje en ervaar wat een meerdaagse wandelreis je brengt.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Beleef een authentieke camino-ervaring met persoonlijke coaching, de gezelligheid van een kleine groep en extra verdieping door creatieve reflectieopdrachten, lokale Baskische gastronomie en stiltewandelingen. Samen maken we er een onvergetelijke reis van!

 

Wij regelen (en is inbegrepen in de prijs):

  • 1 of 2 enthousiaste en ervaren coaches (incl EHBO certificaat)

  • Een wandeling met de groep in Nederland voor vertrek

  • Een paklijst met benodigdheden en tips om licht te reizen

  • Een route op maat met alle informatie 

  • Een officieel pelgrimspaspoort/credencial

  • Vijf overnachtingen op onze favoriete plekken. We slapen met 2 - 3 personen op kamers, indien mogelijk met iemand van het eigen geslacht.

  • Het gezamenlijk ontbijt, lunch, diner

Jij regelt zelf (en is niet inbegrepen in de prijs):

  • Vliegticket naar Bilbao

  • Wandelspullen (zie paklijst). Het allerbelangrijkst zijn goede en ingelopen wandelschoenen!

Prijs:

€ 850,-

 

Het reisschema

We verzamelen 's ochtends bij een restaurantje aan het Playa de Concha in San Sebastian. Na vijf wandeldagen komen we aan in Bilbao. Op deze afwisselende tocht passeren we bosrijke gebieden, kleine surfdorpjes en het historische stadje Gernika waar Picasso een schilderij van heeft gemaakt. Om uiteindelijk Bilbao te bereiken wandelen we stukken over het strand en langs rotsige kustlijnen! Onderweg combineren we rust met genieten van de lokale Baskische keuken. Uit ervaring weten we dat dit een prachtige route is, waarbij we nog niet in het drukkere gedeelte richting Santiago belanden. Vanuit Bilbao vliegen we terug. Uiteraard is er de mogelijkheid om op eigen gelegenheid door te lopen en langer te blijven. 

De reis gaat door bij minimaal 4 deelnemers.

Dit aanbod valt onder de garantie van STO Garant. U kunt de voorwaarden van deze garantieregeling vinden op de website van STO Garant (www.sto-garant.nl/downloads).

september 2021
bottom of page