top of page

 

Wandelreis Portugal

Zwaarte: 

Comfort: 

Loop mee met deze meerdaagse wandelreis van Porto naar het Spaanse grensstadje Tui over het Portugese deel van de 'camino de Santiago'. In een ongedwongen sfeer wandelen we  in 6 dagen langs prachtige wijnvelden, heuvels en kleine dorpjes en genieten onderweg van de lokale gastronomie.

 

Beleef een authentieke camino-ervaring met persoonlijke coaching, de gezelligheid van een kleine groep in combinatie met het wandelen door de prachtige natuur en dorpjes met haar plaatselijke gastronomie. Een glaasje port smaakt op ieder moment van de dag is gebleken!

We bouwen dagelijks ruimte in voor inspirerende persoonlijke opdrachten, stilte en optionele extra's als vogels kijken of foto-opdrachten. 

Authentiek betekent dat we slapen in albergues of pensions (schoon, basic, gericht op een prima nachtrust), van lokale menus peregrinos genieten, medepelgrims ontmoeten en vijf dagen volledig in de natuur zijn. Samen maken we er een onvergetelijke reis van!

 

Wij regelen (en is inbegrepen in de prijs):

  • 1 of 2 enthousiaste ervaren coaches (incl. EHBO certificaat)

  • Een wandeling met de groep in Nederland voor vertrek

  • Een paklijst met benodigdheden en tips om licht mogelijk te reizen

  • Een route op maat met alle informatie

  • Een officieel pelgrimspaspoort/credencial

  • Vijf overnachtingen op onze favoriete plekken (schoon, basic, gericht op een prima nachtrust) . We slapen met 2 - 3 personen op kamers, indien mogelijk met iemand van het eigen geslacht.

  • Het gezamenlijk ontbijt, lunch, diner

Jij regelt zelf (en is niet inbegrepen in de prijs):

  • Vliegticket naar Porto

  • Wandelspullen (onze paklijst helpt hierbij). Goede en ingelopen wandelschoenen zijn het belangrijkste!

 

Prijs:

€ 875,-

 

Praktische informatie

We verzamelen 's ochtends om half tien bij de Kathedraal Sé (metro São Bento) in Porto. Binnen halen we onze eerste stempel en vervolgens gaan we op pad. Na vijf wandeldagen komen we aan in Tui (Spanje) waar we over de brug van Portugal naar Spanje oversteken. Het is een prachtige route die ons zal leiden langs zee, door bossen, wijnvelden en heuvellandschappen. Onderweg passeren we tal van leuke kleine Portugese dorpjes, waar we onze rust zullen pakken en genieten van de lokale keuken. Het vervoer terug wordt door ons geregeld. We lopen in een rustig tempo en maximaal twintig kilometer per dag met genoeg rustmomenten (we gaan er wél vanuit dat je deze afstand aankan met rugzak). 

De reis gaat door bij minimaal 4 deelnemers. 

Dit aanbod valt onder de garantie van STO Garant. U kunt de voorwaarden van deze garantieregeling vinden op de website van STO Garant (www.sto-garant.nl/downloads).

bottom of page