top of page

Camino is overal!


Zuid-Italië, Maratea; een week genieten van rust, prachtige vergezichten over zee, lezen, Italiaans eten en fijn gezelschap. Maar mijn wandelbenen willen liefst iedere dag even een rondje.... dan doen we dat toch?!


Het monument Cristo Redentore di Maratea staat op het hoogste punt van de berg San Biagio en meet van de voet tot de kroon 21,13 meter. Ongeveer 15 jaar geleden was ik in Rio de Janeiro bij z'n grotere broer, een magische plek. Dus wandelbenen van Tan, een mooie route om naartoe te klimmen was gevonden!


Toch weer even spannend om te beginnen, want hoe is de route precies, hoe stijl zou het zijn, en is het goed aangegeven. Maar enthousiasme om te gaan overheerst. Stilte, alleen met mijn eigen gedachten, in de natuur, de berg opklauteren, vrolijk gefluit van vogeltjes om me heen en prachtige bloesem. Heerlijk. Al snel overvalt een gevoel van trots en dankbaarheid me. Wat is wandelen toch mooi! Wat een voorrecht om met De Wandelaars hier vaker van te genieten en anderen daarin mee te nemen, zoals gistermiddag met de natuurwandeling in Rotterdam. Voor andere liefhebbers mooie wandelactiviteiten organiseren en beschikbaar te stellen is onze missie! Kijk vooral op de site als je een keertje mee wilt. Fijn weekend voor nu :)


54 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page